Ünlü Survivor yarışmacısı evlendi… Nikahtan fotoğraflar sosyal medyaya düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü Survivor yarışmacısı evlendi… Nikahtan fotoğraflar sosyal medyaya düştü

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Katıldığı Survivor yarışması ile adını duyuran Anıl Tetik, İlknur Karamahmutoğlu ile nikah masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden fotoğrafları yakınları sosyal medyada paylaştı.

2012 yılında mücadele ettiği Survivor’da dikkatleri üzerine çeken Anıl Tetik, geçtiğimiz Mart ayında evlilik yolunda ilk adımı atarak aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Tetik, kız arkadaşı İlknur Karamahmutoğlu ile dünya evine girdi.

İKİ KEZ SURVİVOR’A KATILDI

Küçüklüğünden beri extreme sporlara ilgi duyan Anıl Tetik, spor ve motorlara olan merakı dolayısıyla 2010 ve 2011 yıllarında katıldığı Türkiye Motorsiklet 600cc Şampiyonası’nda birincilik elde etti. İkinci senesinde “Milli Sporcu” unvanını kazanarak Türk Bayrağı’nı Almanya ve Doğu Avrupa Şampiyonası’nda dalgalandırdı. 2011 yılında ise Doğu Avrupa Şampiyonası’nda birincilik elde edip şampiyon oldu. 

Ünlü sporcu 2012 yılında ise katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında üçüncülüğü elde etti. Daha sonra ise rotasını oyunculuğa çevirdi. Ayla Algan ile Kamera Önü

Oyunculuk’ eğitimi alan Tetik; Alemin Kralı, Hayat Bazen Tatlıdır, Kızlarım İçin, Tek Yürek, Sol Yanım gibi birçok dizide rol aldı. 2016 yılında yeniden katıldığı Survivor’ın All Star formatında mücadele etti. 

Survivor sonrası dizi teklifleri almaya devam eden isim, birkaç yapımda daha rol aldıktan sonra oyunculuğu bıraktı ve kendi kurduğu turizm şirketinin başına geçti.

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR…

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat süren Anıl Tetik, geçtiğimiz Mart ayında kız arkadaşı İlknur Karamahmutoğlu ile nişanlanmıştı. Çift, önceki gün nikah masasına oturdu. İkilinin ailesi ve yakın dostları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. 

Ünlü Survivor yarışmacısı evlendi… Nikahtan fotoğraflar sosyal medyaya düştü

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara onlarca beğeni gelirken, sevenleri ‘tebrik’ yağmuruna tuttu. 

Ünlü Survivor yarışmacısı evlendi… Nikahtan fotoğraflar sosyal medyaya düştü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...