Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi
MAGAZİN Haberleri  / İHA

Son dakika, İbrahim Tatlıses Bodrum'da kaza geçirdi. Bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses aracın içinde sıkışarak yaralandığı açıklandı. Tatlıses'in yanında kızı da olduğu biliniyor. Tatlıses Bodrum Yalılavak'ta kendi konserine giderken kaza geçirdiği öğrenildi. Tatlıses araçtan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının ayağında 2 kırık olduğu öğrenildi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde kızıyla beraber sayahet ederken trafik kazası geçirdi. 

Kazada yaralanan Tatlıses araçta sıkıştı. Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

İBRAHİM TATLISES KAZA GEÇİRDİ

Tatlıses'in akşam Yalıkavak'ta kendi konserine gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Kaza Tatlıses'in minibüsü ve kamyonun çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazanın yağış nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu gerçekleştiği ileri sürüldü. 

Bir kamyon diğeri VİP araç biri de otomobil olmak üzere 3 aracın karıştığı kazada araçlarda küçük çaplı yangın çıktı.

Kaza sırasında yağış olması ve çevredeki vatandaşların da müdahalesi ile çıkan yangının büyümeden söndürüldüğü belirtildi.

İBRAHİM TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bilincinin açık ve genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Araçtan çıkarılan Tatlıses, hastaneye kaldırıldı. 

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Yapılan müdahalelerin ardından araçtan yaralı şekilde çıkarılan Tatlıses'in yanında kızı Elif Ada'nın olduğu da iddia edildi. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tatlıses'in ayağında 2 kırık olduğu öğrenildi. Hastane Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener, ünlü sanatçının kaza sonrası durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Açıklama şu bilgilere yer verildi: “Sayın İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs kafesi ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortopedi uzmanlarınca muayene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir.”

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Kurtarma ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses ile birlikte araç içerisinden çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Kadın yaralının durumun ağır olduğu diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Grup, yaralılar hastaneye kaldırılırken de Acil Servis girişi önünde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için sedye ambulans önüne çarşaf gerdikten sonra yaralıları taşıttı.  

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Kazadan sonra Demet Akalın ve arkadaşı Okan Kurt'un İbrahim Tatlıses'i ziyaret için hastaneye geldikleri görüldü.
                        

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

TATLISES'İN ESKİ EŞİNDEN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan açıklama geldi. 2. Syafa'ya konuşan Ayşegül Yıldız "İbrahim Bey'le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada'yı Bodrum'da teyzesini bırakıp, İstanbul'a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür  kızım da araba da değilmiş."

Bodrum'da konsere giderken kaza geçiren İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren Tatlıses'ten ilk açıklama geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TATLISES'İ ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 


 

 

 

Olay yerinden ilk görüntüler:

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Son dakika! İbrahim Tatlıses kaza geçirdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...