Sezen Aksu: Kasaptaki etten farkım kalmadı!

Sezen Aksu: Kasaptaki etten farkım kalmadı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı ve besteci Sezen Aksu, Bostancı Kültür Merkezi'ndeki Sevgililer Günü özel konser verdi. Aksu seyircileri kahkahalara boğdu.

Minik Serçe Sezen Aksu 14 Şubat akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'ndeydi. Binlerce kişinin izlediği konserde Sevgililer Günü'nü yalnız geçirdiğini itiraf eden, söz yazarları Aysel Gürel ve Onno Tunç'a özlemini ise "İkisi de beni erkenden bırakıp gittiler" sözleriyle ifade eden sanatçı, bu acılı havadan çabuk sıyrıldı.


"KASAPTAKİ ETTEN FARKIM KALMADI"
Konser boyunca şarkıları kadar esprileriyle de izleyiciyi mest eden Aksu, önce "Vantilatörsüz Sezen, Sezen değildir. Öyle sıcaklıyorum ki..." dedi, ardından fazla kilolarıyla dalga geçti: "Kasaptaki etten farkım kalmadı, neyse ki kıyafetim göstermiyor. Bir şişkinlik sorunum var ama yakında kurtulacağım. Yaza Tuğçe Kazaz gibi gireceğim. Mayo da bikini de giyecek, kendimi sergilemekten çekinmeyeceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...