Sevilen yemek programında diskalifiye şoku! Gözyaşlarına boğuldular

Düzenleyen:
Sevilen yemek programında diskalifiye şoku! Gözyaşlarına boğuldular

MAGAZİN Haberleri

Sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde hem yarışmacıları hem de izleyecileri üzen bir diskalifiye olayı yaşandı.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Gelin ve kayınvalideler arasındaki mücadeleyi gözler önüne seren programın son bölümünde yaşanan olaylar herkesi şoke etti. 

Programda yayın öncesi telefonların görevlilere teslim edilmesinin zorunlu olduğu biliniyordu. Ancak Senanur gelin, kuliste çalan bir telefon bulduğunu iddia ederek hemen soluğu yetkililerin yanında aldı. Kayda girmeden 20 dakika öncesinde yaşanan olay değerlendirilmek üzere konuşuldu ve rejiden "Üzgünüm ama bunun yaptırımlarına hazır olsunlar" şeklinde açıklama geldi.

Yarışmanın en önemli kurallarından birinin ihlal edilmesi daha önce Hasret'in diskalifiye edilmesine sebep olmuştu. İkinci telefon vakasının üzerine yapılan aramalarda telefon Nuray Hanım'ın çantasından çıktı. Diskalifiye şoku yaşayan Nuray Hanım ve gelini Aslıhan gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından yapılan açıklamada ise telefonun başkasına ait olduğu söylendi ve yanlış anlaşılma programda gergin anlara sebep oldu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...