Özer: Sahneyi özlemişim keyfim yerinde

Düzenleyen:
Özer: Sahneyi özlemişim keyfim yerinde

MAGAZİN Haberleri

Önceki akşam Jazz Festivali kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda unutulmaz bir konser veren Zerrin Özer sahnede sevenleriyle hasret giderdi.

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı single’ı “Duygularım” ile 2 haftadır en çok satan single kategorisinde bir numarada olan Zerrin Özer; konseriyle de mutluluğunu ikiye katladı. Daha önce Azer Bülbül tarafından seslendirilen Duygularım şarkısını yeniden yorumladığı single’ıyla beğeni toplayan Özer’in performansı unutulmazdı. Konserinde, klasik Jazz eserlerinin yanı sıra dünden bugüne hit olmuş kendi şarkılarını da seslendiren Zerrin Özer, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Özer, hayranlarına “Şükürler Olsun” diyerek teşekkür etti. Albümün yakaladığı başarıdan dolayı son günlerde çok mutlu olduğunu ifade eden Özer, seyircilere “Sahnede olmayı çok özlemişim. Biletlerin günler öncesinden tükenmiş olması, single satışlarının ilk sırada olması beni o kadar heyecanlandırıyor ki! Keyfim çok yerinde!.. Allah’a şükrediyorum her gece...” diyerek duygularını dile getirdi. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...