Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun annelik sevinci… Suda doğum yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun annelik sevinci… Suda doğum yaptı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz sene sessiz sedasız nikah masasına oturan 2008 Türkiye Güzeli ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu. Suda doğum yapan Tuğutlu, ilk bebeğine ‘Evren Deniz’ adını verdi.

Geçtiğimiz sene Almanya’da evlenen Ceyhun Ergin ile Leyla Lydia Tuğutlu’dan müjdeli haber geldi. Çift ilk bebeklerini kucaklarına aldı. 

SUDA DOĞUM YAPTI

Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken ünlü oyuncu suda doğum yöntemiyle doğum yaptı. İlk kez anne olan Tuğutlu, “Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Ben de bebeğim de çok sağlıklıyız. Bundan sonra hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor” dedi.

Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun annelik sevinci… Suda doğum yaptı

“HAYATIMIZA HOŞ GELDİN CANIM OĞLUM”

Ünlü oyuncu daha önce yaptığı paylaşımda “Öyle heyecanlıyım ki… Yeni bir dönem başlıyor bizim için… Güzel bir yolculuk… Yolu yarıladık bile… Hayatımıza hoş geldin canım oğlum” sözleriyle erkek bebek beklediğini açıklamıştı. Çiftin bebeklerine ‘Evren Deniz’ adını verdikleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...