Operasyon sahnesi gerçeğini aratmadı

Düzenleyen:
Operasyon sahnesi gerçeğini aratmadı

MAGAZİN Haberleri

Başrolünde Cemal Hünal’ın yer aldığı “Kızım ve Ben” adlı sinema filmine, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün desteğiyle terör operasyonu sahnesi çekildi.

Başrolünde Cemal Hünal’ın yer aldığı “Kızım ve Ben” adlı sinema filmine, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün desteğiyle terör operasyonu sahnesi çekildi. Yaklaşık 3 haftadır çekimleri yapılan filmin operasyon sahnesiyle ilgili özel harekât polisi “Doruk” karakterini canlandıran Cemal Hünal, Kilyos’ta yapılan ve gerçek operasyonları aratmayan çekimler için dublör kullanmadı. Hünal, “Burada çok ciddi ve çok profesyonel bir özel harekât ekibiyle çalıştık. Bunun çok büyük bir nimet ve çok büyük gurur kaynağı olduğunu düşünüyorum” dedi. Yapımcı Ferudun Özdemir ise “Biz ‘Superman’leri, ‘Batman’leri, suni ‘Rambo’ları değil hakiki ve bize ait olan kahramanları ekrana taşıyarak dünyaya gösterme fırsatını bulduk” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...