Nükhet Duru’ya niyet MFÖ’ye kısmet… Ünlü şarkıcı şimdi bin pişman

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Nükhet Duru’ya niyet MFÖ’ye kısmet… Ünlü şarkıcı şimdi bin pişman

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

MFÖ’nün meşhur şarkısı Ele Güne Karşı’nın yıllar öncesi Nükhet Duru’ya teklif edildiği ortaya çıktı. Şarkıyı söylemeyi reddeden Duru, yaşadığı pişmanlığı anlattı.

‘Ben Sana Vurgunum’ , ‘Sevda’ , ‘Deli Gönlüm’ gibi şarkıları seslendiren ve güçlü sesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı sanatçı Nükhet Duru, TRT Müzik’te ekrana gelen ‘Hayatım Müzik’ adlı programa konuk oldu.

Nükhet Duru, programda her sabah uyandığında güne dans ederek başladığını dile getirdi. Müziğin hayatındaki önemini anlatan Duru, “Şarkılarımı 30 yıl sonra dinlenir mi diyerek söylüyorum. Beni müzik büyüttü, olgunlaştırdı ve öğretti. Her sahneye çıkışımda ilk gün ki heyecanımı hissediyorum. Ellerim ve burnum buz gibi oluyor” şeklinde konuştu.

‘ELE GÜNE KARŞI’ PATLAYINCA PİŞMAN OLDUM

Program bir itirafta da bulunan Duru, “Ele Güne Karşı şarkısı bana gelmişti. Uymaz diye okumadım. Sonrasında Seyyal Taner aldı. 6 ay içinde söylemeyince MFÖ şarkıyı çıkarttı. Şarkı patlayınca çok pişman oldum” dedi.

Çocukluk yıllarına da değinen usta sanatçı, “3.5- 4 yaşlarında 4-5 kişi toplandığımızda kendimi hep şov yapmak zorunda hissederdim. Bu durum 11 yaşıma kadar devam etti” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...