Netflix setinde korkunç kaza! Ünlü oyuncunun yanakları parçalandı, soruşturma başlatıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Netflix setinde korkunç kaza! Ünlü oyuncunun yanakları parçalandı, soruşturma başlatıldı

MAGAZİN Haberleri

Netflix dizisi 'Agent From Above'un çekiminde oyuncu Kai Ko'nun yüzüne drone çarptı. Yanakları parçalanan ve elmacık kemikleri hasar alan ismin yüzüne 30 dikiş atıldığın belirtilirken, Netflix konuya dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Netflix dizisinin setinde korkunç bir kaza meydana geldi. 27 Aralık'ta 'Agent From Above' dizisinin çekimleri devam ederken oyuncu Kai Ko'nun yüzüne drone çarptı. Yaralanan oyuncunun yüzünde ciddi hasar meydana geldi. Olay, çok sonra açıklanırken oyuncunun yüzüne 30 adet dikiş atıldı.

YANAKLARI PARÇALANDI

Bugün çıkan haberlere göre; yapımcı, Netflix setindeki drone kazasına dair açıklamalarda bulundu. Yapımcılar, dronun ünlü oyuncunun yüzüne çarpması sonrası yanaklarının parçalandığını ve elmacık kemiklerinin de bu durumda etkilendiğini aktardı.

OYUNCUYA İZİN VERİLDİ, SET DEVAM EDİYOR

Kaza sonrası çekimlere bir süre ara veren set ekibi, yeniden çalışmalarına başladı. Fakat yaralanan Ko'ya bir süre daha dinlenmesi ve yüzündeki hasarın iyileşmesi için izin verildi. Öte yandan yapımcılar, drone ile çekim yaparken herhangi bir yönergenin dışına çıkmadıklarını belirtti.

Netflix setinde korkunç kaza! Ünlü oyuncunun yanakları parçalandı, soruşturma başlatıldı

NETFLIX SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Dronun kanatlarının özel bir bir şekilde korunduğunu ve cihazda herhangi bir hasar olmadığını belirten yapımcılar, kazanın nedenini araştırmak için soruşturma başlattı. Netflix ise henüz drone kazası ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.(Shiftdelete)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...