Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü türkücü Nihat Doğan, 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten 1.5 yaşında bir oğulları bulunan çift boşanma kararı aldı. İkilinin evlerini ayırdığı da öne sürüldü.

Yaptığı çıkışlarla ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Nihat Doğan, özel hayatıyla gündeme geldi. Doğan, iki yıl önce sessiz sedasız nikah masasına oturduğu hayranı Arzu Doğan ile boşanma kararı aldı. 

Nihat Doğan 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan ile yıldırım hızıyla evlendi. Apar topar nikah masasına oturan çiftin bebek beklediği ortaya çıktı. 

Evlilik kararıyla adından söz ettiren çift, kısa bir süre sonra oğulları Amin Badıkan’ı kucaklarına aldı. 

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni - 1. Resim

BOŞANMA SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Oğulları şimdilerde 1.5 yaşında olan Doğan çifti boşanma kararı aldı. İkilinin nafaka ve tazminatta anlaştığı, Nihat Doğan’ın eşi ve oğlunun oturması için bir evin tapusunu Arzu Hanım’a verdiği öne sürüldü.

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, çiftin boşanmasının sebebi konserlerden sonra evde kıskançlık krizlerinin kopmuş olması. İkili iddiaya göre evliliklerinde bir süredir problem yaşıyor.

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni - 2. Resim

İLK AÇIKLAMA GELDİ: EVET BOŞANIYORUZ

Boşanma davası açan Arzu Doğan, Nihat Doğan ile tüm fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırdı, yalnızca oğluyla çektirdiği kareleri bıraktı. Konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar, takipçilerimden bugün çıktı haber hakkında mesajlar geliyor, evet doğru biz Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama tercih etmiyorum, aramızdaki hikaye sonlandı herkesin yolu açık olsun."

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni - 3. Resim

DAHA ÖNCE DE KISKANÇLIK KRİZİ ÇIKMIŞTI

Öte yandan Nihat Doğan ile Arzu Doğan’ın arasında daha önce de kıskançlık krizi çıkmıştı. Doğan yeni single’ı ‘Aman Güzel Yavaş Yürü’de mankenlerle kamera karşısına geçmişti. Mankenlerin klipte olmasından rahatsızlık duyan Arzu Doğan, kriz çıkarmış ve evi terk etmişti. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
şeriat hayattır 7 Mayıs 2024 12:23

evlenip boşanmak bunlara çocuk oyuncağı gibi

Sonraki Haber Yükleniyor...