Mustafa Ceceli hayranlarıyla Brüksel'de buluştu

/ Kaynak: DHA
Mustafa Ceceli hayranlarıyla Brüksel'de buluştu

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Belçika'da sahne alan sanatçı Mustafa Ceceli hayranlarıyla Brüksel'de buluştu

OD Live Productions'un düzenlediği Mustafa Ceceli konserinde hayranları zaman, zaman sanatçıya eşlik etti. Brüksel'in seçkin salonlarından Cirque Royal'de düzenlenen Mustafa Ceceli konserine katılanlar , sanatçının seslendirdiği güzel şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Sanatçı Mustafa Ceceli Brüksel'de verdiği konserde seslendirdiği şarkıların yanısıra, sempatik hareketleriyle de konsere katılanların beğenisini kazandı. Sanatçı Mustafa Ceceli konser esnasında Belçika'daki sanatçılardan Kürşat Zengin'i de sahneye davet ederek birlikte düet yaptılar. Konseri organize eden OD Live Productions sorumlusu Gökhan Özdemir "Biz yıllarca Avrupa'lı sanatçı ve grupların konserlerini düzenledik.

Mustafa Ceceli hayranlarıyla Brüksel'de buluştu

İlk olarak bir Türk sanatçı getirdik ve beğeni ile karşılandı, bundan sonra Türk sanatçılarla çalışmalarımız devam edecektir" dedi. Konser sonrası DHA'ya konuşan Mustafa Ceceli "Brüksel'e daha önce kayıtlar için gelmiştim ve o günden beri ne zaman Brüksel'e konser olur diye bekledim ve bu seneye nasip oldu. Avrupa'da gördüğüm en iyi seyirci kitlesinden birisiydi, hem şarkılara olan eşlikleri, hem coşkuları, hem romantik şarkılarda o hüzünü yansıtmaları. Hareketli şarkılarda da adeta düğüne gelmiş gibi eğlenmeleri o etki ve tepkileri en iyi aldığım yerlerden birisi oldu" dedi. Konser sonrası sanatçı Mustafa Ceceli hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi, sanatçıyla fotoğraf çektirmek için hayranları sıraya girdi.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...