Mehmet Ali Erbil’den TikTok itirafı: Dilan Polat kadar kazanıyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mehmet Ali Erbil’den TikTok itirafı: Dilan Polat kadar kazanıyorum

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son dönemde internet üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, “TikTok’tan Dilan Polat kadar kazanıyorum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişkisiyle magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Ayrılığın ardından imaj değiştiren ve saçlarını siyaha boyatan şovmen, TikTok’tan ne kadar para kazandığını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil’den TikTok itirafı: Dilan Polat kadar kazanıyorum

YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Birkaç hafta önce Serdar Ortaç ile yaptığı bir canlı yayında gözyaşlarına boğulan Mehmet Ali Erbil, sevenlerini üzmüştü. Erbil, Ortaç’ın meşhur şarkısı ‘Bilsem Ki’nin çaldığı esnada hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı. Erbil’in ağlamasıyla neye uğradığını şaşıran şarkıcı, arkadaşını teselli etmeye çalışmıştı. Ünlü şovmen ise “Allah bize moral ve sağlık versin. Aklıma o an geldi” cevabını vermişti.

Mehmet Ali Erbil’den TikTok itirafı: Dilan Polat kadar kazanıyorum

“DİLAN POLAT KADAR KAZANIYORUM”

Yaptığı yayınlar ve özel hayatıyla sık sık konuşulan Mehmet Ali Erbil, son olarak TikTok kazancıyla gündeme geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan fenomen Ece Ronay, Erbil’in TikTok’tan 70 ile 100 bin TL arasında kazandığını açıklamıştı. 

Yine aynı programda kazancı ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, sessizliğini bozdu. Erbil, “Dilan Polat kadar kazanıyorum” cevabıyla dikkat çekti. 

SERDAR ORTAÇ: DÜNYA PARALAR GÖNDERİYORLAR

Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı Serdar Ortaç da TikTok’ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren isimlerden biri. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde yayınlarda topladığı bağışlar hakkında konuşmuştu. Kendisine internet üzerinden dünya paralar gönderildiğini belirten Ortaç, “Hediye bana lazım değil ki. Ben de başkalarına veriyorum. Adanalı bir çift buldum. Sesleri harika, onlarla çalıp söylüyorum. Gönderilen hediyeleri de ihtiyacı olanlara atıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...