Kızı Leman Sam'a tepkili: Yanlış yaptı, onunla görüşmüyorum

Kızı Leman Sam'a tepkili: Yanlış yaptı, onunla görüşmüyorum

MAGAZİN Haberleri

Leman Sam'ın "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" şeklindeki tweetine Şelale Sam'dan tepki geldi.

Sanatçı Leman Sam'ın "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" şeklindeki tweetine büyük kızı Şelale Sam'dan tepki geldi. İnternethaber'e konuşan Şelale Sam, kullandığı üslup sebebiyle annesiyle uzun süredir görüşmediğini belirterek, "Üslubunu onaylamıyorum. Suskun kaldığınız zaman insanlar onun kızı olmanız sebebiyle sizin de onunla aynı fikirde olduğunuzu düşünebilirler. Ben bu çıkışını doğru bulmuyorum" diye konuştu. Şelale Sam, "Bu konuda kendisiyle konuşmayı denediniz mi?" sorusunu ise, "Ona öyle bir şey söyleyemezsiniz. O Leman Sam'dır, her şeyi en doğru şekilde yaptığını düşünür!" diye cevapladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...