Magazin - Magazin
9 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’ne veda! Yeni sezon öncesi diziden ayrılan bir oyuncu daha belli oldu

Kızılcık Şerbeti’nde yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak Rüzgar’ı üstlenen Yiğit Kirazcı’nın diziye veda edeceği öğrenilmişti. Sevilen yapımdan bir ayrılık haberi daha geldi. Umut’u canlandıran Serkan Tınmaz’ın senaryodaki hikayesinin bittiği ve yeni sezonda olmayacağı ortaya çıktı.
 - Bakan Koca'dan dizi ekibine teşekkür! O sahneyi es geçmedi
1 saat 47 dakika önce

Bakan Koca’dan Kızılcık Şerbeti’ne teşekkür! Onaylı Randevu Sistemi sahnesini görünce paylaşım yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşamki bölümünde ‘Onaylı Randevu Sistemi’ne yer verilen Kızılcık Şerbeti dizisine teşekkür etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Koca, “Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 - Sapık üvey baba için karar verildi
2 saat 38 dakika önce

Müge Anlı'da istismar skandalı ortaya çıkmıştı! Sapık üvey baba Selahattin Yalnız için karar verildi

Müge Anlı’nın programında üvey kızlarına yıllarca tecavüz ettiği ortaya çıkan Selahattin Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çocuklarını istismar eden babayı hiçbir avukatın savunmak istemediği öğrenilirken, Yalnız’a baro avukat görevlendirdi.
 - ‘Müstehcen içerikli konser’ davası! Hayranı küplere bindi
3 saat 31 dakika önce

Madonna’ya ‘müstehcen içerikli konser’ davası! Hayranı sinirden küplere bindi

Madonna, ‘Celebration’ adlı turnesini tamamladı. Bir hayranı şarkıcıya konserde hiçbir uyarıda bulunulmadan müstehcen görüntülere maruz bırakıldığını gerekçe göstererek dava açtı.
 - Evine polis baskını! Neye uğradığını şaşırdı
5 saat 56 dakika önce

Kenan Doğulu’nun evine polis baskını! Doğum gününde neye uğradığını şaşırdı

Başarılı şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Kenan Doğulu, 50. yaşına özel bir parti verdi. Doğulu’nun eşi Beren Saat’in organize ettiği parti polis baskınına uğradı.
Magazin - Magazin
7 saat 26 dakika önce

Şarkıcı Yalın’dan kariyerinin 20. yılına özel konser! Dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı

Söz yazarı, besteci ve şarkıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20. yıl dönümü dolayısıyla Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda konser verdi. Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza atan Yalın, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Performansıyla alkış alan şarkıcının parçalarını stadyumdaki yaklaşık 40 bin kişi hep bir ağızdan söyledi.
 - "Çok cici bir arkadaşımızdı, şimdi karım oldu"
8 saat 9 dakika önce

63 yaşındaki oyuncu Burak Sergen dördüncü kez evlendi

Beş ay önce Nihan Ünsal’dan ihanet iddiasıyla boşanan Burak Sergen, kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev yapan Gizem Şağban ile nikah masasına oturdu. Dördüncü kez evlenen Sergen, “Çok cici bir arkadaşımızdı, şimdi karım oldu. Çok mutlu bir yola çıktık” dedi.
 - Yeniden hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan yasak
31 Mayıs 2024 - 16:54

Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırılmıştı, nedeni belli oldu! Doktorundan yasak geldi

Daha önce beyninde pıhtı atan usta sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Hastanede fizik tedavisi devam eden İnanır öfkelenmesi nedeniyle büyük bir tehlike atlattı. Bunun üzerine doktorundan “Öfkelenmek yasak” talimatı geldi.
Magazin - Magazin
31 Mayıs 2024 - 16:22

Müge Anlı’da ‘üvey baba’ skandalı! Gözaltına alınan zanlıya linç girişimi engellendi

Bugün Müge Anlı’nın programında üvey baba skandalı ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert’e üvey kızlarını aramak için katılan Selahattin Yalnız’ın yıllarca kızlarına cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi. Olay büyük yankı uyandırırken Yalnız gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlıya vatandaşlar linç girişiminde bulundu.
 - Usta oyuncu Ahmet Uğurlu’ya veda
31 Mayıs 2024 - 15:09

Ahmet Uğurlu’ya veda! Kardeşi tabutun başından bir an bile ayrılmadı

Hayatını kaybeden 72 yaşındaki oyuncu Ahmet Uğurlu, bugün düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yoğun katılımın olduğu törende gözyaşları sel olurken, kardeşi Mustafa Uğurlu ayakta durmakta güçlük çekti.
 - Deniz Akkaya’ya konuşma yasağı! Uymazsa hapse girebilir
31 Mayıs 2024 - 14:03

Deniz Akkaya’ya konuşma yasağı! Uymazsa hapse girebilir

15 yaşındaki kızı A.Ö. ile yaşadıklarını sosyal medya hesabından Deniz Akkaya’ya konuşma yasağı getirildi. Akkaya’nın çocuğunun babası Efe Önbilgin, harekete geçti ve Aile Mahke’esi'ne başvurarak koruma talebinde bulundu. Eski manken bu karara uymazsa ‘zorlama hapis’ yatabilir.
 - Kızlarını aramak için geldi, iğrenç gerçek ortaya çıktı
31 Mayıs 2024 - 12:10

Müge Anlı’da iğrenç olay! Programa gelen Selahattin’in üvey kızlarına yıllardır tecavüz ettiği ortaya çıktı

Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayınında tüyleri diken diken eden bir gerçek ortaya çıktı. Yayına kayıp üvey kızlarını aramak için gelen Selahattin’in “Hepiniz benim karım olacaksınız” diyerek kızlarını istismar ettiği ortaya çıktı. Kayıp kızlar küçük yaşlardan beri üvey babalarının tecavüzüne uğradıklarını ve dövüldüklerini belirtti. Sinirden küplere binen Müge Anlı “Sen utanmadan bu kızları aramak için nasıl stüdyoma geldin! Ahlaksız!” diye bağırdı.
 - Sevilen çift ayrıldı mı? İhanet iddiası ortalığı karıştırdı
31 Mayıs 2024 - 10:53

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? İhanet iddiası ortalığı karıştırdı

Uzun süredir birlikte olan ve evlilik hazırlığı yapan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftle ilgili ihanet iddiası ortaya atılırken, magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber hayranlarını üzdü.
 - Sevilen dizide deprem! Üç oyuncu birden gidiyor
31 Mayıs 2024 - 09:55

Kirli Sepeti’nde üst üste ayrılık! İki oyuncu birden ekiple vedalaşıyor

Now TV’de yayınlanan Kirli Sepeti’nde adeta deprem yaşanıyor. Sevilen yapımda Halil İbrahim Ceyhan’ın ayrılığının ardından 2 iki oyuncunun daha diziye veda edeceği öğrenildi.
 - Tepki çeken Filistin yorumu! Sözleri gündem oldu
31 Mayıs 2024 - 09:17

Defne Samyeli’den tepki çeken Filistin yorumu! Sözleri gündem oldu

Yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren Defne Samyeli son olarak farklı bir konuyla gündeme oturdu. Katıldığı davette İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarıyla ilgili soruya cevap veren Samyeli “Çocuklar ölmesin, gözyaşları artık dinsin, savaş olmasın barış olsun demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum” sözleriyle tepki çekti.
 - İsrailli hayranlarına seslendi! Netanyahu'ya sert sözler...
30 Mayıs 2024 - 16:27

İbrahim Tatlıses, İsrailli hayranlarına seslendi! Netanyahu'ya sert sözlerle yüklendi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına sessiz kalmadı. İsrailli hayranlarına seslenen Tatlıses, “Unutmayın Netanyahu batan güneştir. Sizi karanlığa götürür. Doğan güneş sizi aydınlığa götürür. Kendinize doğan güneş bulun” dedi.
 - Ender Saraç'ın oğlu mahkemede her şeyi anlattı
30 Mayıs 2024 - 16:05

Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanıyordu! Ender Saraç'ın oğlu mahkemede geri adım attı

Dr. Ender Saraç’ın, 13 yaşındaki oğluna ‘cinsel istismar’ uyguladığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Saraç’ın oğlu cinsel istismar ifadesinin doğru olmadığını belirterek, "Babam beni istismar etmedi. Amacım olayı rehber öğretmenime anlattıktan sonra babamın oraya gelip utanmasıydı. Mahkemeden babam için ömür boyu uzaklaştırma talep ediyorum" dedi.
 - Gülşah Çomoğlu’na veda! Cenazede gözyaşları sel oldu
30 Mayıs 2024 - 15:38

Oyuncu Gülşah Çomoğlu’na veda! Cenazede yakınları ayakta durmakta güçlük çekti

Hayatını kaybeden 38 yaşındaki oyuncu Gülşah Çomoğlu, Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çomoğlu’nun kız kardeşi ve annesi törende güçlükle ayakta durabildi.
 - Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti
30 Mayıs 2024 - 14:52

Sinema ve tiyatro oyuncusu Ahmet Uğurlu vefat etti

Sinema ve tiyatrocu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Uğurlu'nun vefat haberini ünlü komedyen Cem Yılmaz “Gençlik kahramanımızdı, mekanı cennet olsun” sözleriyle duyurdu.
 - Hastaneye kaldırıldı! ‘Hayatımın en zor gecesiydi’
30 Mayıs 2024 - 11:50

Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı! ‘Hayatımın en zor gecesiydi’

Rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ünsal, “Sanırım hayatımın en zor gecesiydi. Elimi tutan, acımı dindirmek için koşturan herkese kalbimden bir parça bıraktım” mesajını paylaştı.
 - Ölümü sevenlerini hüzne boğdu! 'Mücadelene hep hayran oldum'
30 Mayıs 2024 - 11:20

Genç oyuncu Gülşah Çomoğlu'nun ölümü sevenlerini hüzne boğdu! 'Mücadelene hep hayran oldum'

‘Yüksek Sosyete’ , ‘Unutma Beni’ , ‘Kasaba Doktoru’ , ‘Umudun Kıyısında’ gibi birçok projede yer alan Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında hayatını kaybetti. İki yıldır kanser tedavisi gören oyuncunun vefatı meslektaşlarını hüzne boğdu. Ünlüler dünyasından peş peşe taziye mesajları geldi.
Sona Git