Kaza geçiren Mine Tugay ‘Kasksız kullanmayın’ diyerek herkesi uyardı

Düzenleyen:
Kaza geçiren Mine Tugay ‘Kasksız kullanmayın’ diyerek herkesi uyardı

MAGAZİN Haberleri

Zalim İstanbul, Medcezir, Çilek Kokusu gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Mine Tugay bisiklet kazası geçirdi. Tugay, sosyal medya hesabından video paylaşarak sevenlerine uyarı yaptı. Kolu yaralanan oyuncu “Bu da böyle bir anı oldu. Sakın kasksız bisiklet kullanmayın. O kask kafamda olmasaydı şu an başka şeyler olurdu. Sakın!” diyerek sevenlerini uyardı” dedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve renkli paylaşımlarıyla adından söz ettiren Mine Tugay’dan bu kez herkesi üzen bir paylaşım geldi.

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Kolu sargılı fotoğrafını paylaşan Tugay, takipçilerini korkuttu. Ekranların sevilen ismi ardından sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile bisiklet kazası geçirdiğini belirtti.

Kaza geçiren Mine Tugay ‘Kasksız kullanmayın’ diyerek herkesi uyardıMine Tugay'a takipçileri 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

“SAKIN KASKSIZ BİSİKLET KULLANMAYIN”

Ekranların sevilen ismi takipçilerine bir uyarı yapmayı ihmal etmeyerek “Bu da böyle bir anı oldu. Sakın kasksız bisiklet kullanmayın. O kask kafamda olmasaydı şu an başka şeyler olurdu. Sakın!” diyerek sevenlerini uyardı” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...