Kardashian una bulandı

- Güncelleme:
Kardashian una bulandı

Magazin Haberleri

Los Angeles'ta yeni parfümünün tanıtımını yaptığı sırada reality şov yıldızı Kim Kardashian'a unlu saldırı yapıldı. Ünlü yıldız, saldırı sonrasında tamamen una bulandı.


Kimliği belirsiz, Asyalı olduğu bildirilen bir kadın, The London Hotel'de Kardashian'a beyaz bir madde atarken daha sonra yapılan incelemede bunun un olduğu belirlendi. Saldırgan kadın, olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.
Saldırı sonrasında bir süre ortalardan kaybolan ünlü yıldız, daha sonra geri gelerek, tebessüm içinde, "Bu şimdiye kadar başıma gelen en çılgın, en beklenmedik ve en tuhaf olaydı" dedi.
Kardashian'ın şikayetçi olmaması üzerine saldırgan kadının serbest bırakıldığı açıklandı. Saldırının sebebi bilinmezken, bunun ünlü yıldızın kürk sevdasından kaynaklanmış olabileceği bildirildi. Kardashian, kasım ayında, hayvan hakları mücadelesi veren PETA isimli kuruluşun eleştirilerinin hedefi olmuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...