İlk kez hastalığını açıklayan Zerrin Özer “Defolup gitmek istiyorum” diyerek sitem etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İlk kez hastalığını açıklayan Zerrin Özer “Defolup gitmek istiyorum” diyerek sitem etti

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Zerrin Özer, kendisi hakkında yapılan yorumlara sosyal medyada sitem etti. Borderline yani kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan Özer, paylaşımında “Defolup gitmek istiyorum. Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan” sözleriyle sitem etti.

Usta sanatçı ve söz yazarı Zerrin Özer, Haziran 2022’de müziği bıraktığını açıklamış, birkaç ay sonra geri dönmüştü. Ünlü şarkıcı son yaptığı paylaşımla uzun süredir mücadele ettiği hastalığını açıkladı.

"BIKTIM BAZI KUŞ BEYİNLİLERDEN"

108 bin takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Özer, kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Defolup gitmek istiyorum. Nasıl uçlardasınız. Ben borderline’ım. Ya sizler? Beni tanımıyorsunuz. Bıktım artık beni yaftalamanızdan, bıktım bazı kuş beyinlilerden. Yeter, yeter be!”

İlk kez hastalığını açıklayan Zerrin Özer “Defolup gitmek istiyorum” diyerek sitem etti

Zerrin Özer, paylaşımını yorumlara kapattı.

BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Borderline kişilik bozukluğu; kişinin düşünce ve algılama biçiminde, insanlara karşı olan duygularında ve ikili ilişkilerinde sorunlara yol açan bir psikolojik rahatsızlıktır. Hastalığı tanımlayan ‘borderline’ kelimesi ‘sınırda, belirsiz’ anlamını taşır. Bunun nedeni borderline kişilik bozukluğunun ilk tanımlandığı dönemde; nevroz ve psikoz olarak adlandırılan iki psikiyatrik durum arasında sınır olarak kabul edilmesidir.

Borderline kişilik bozukluğuna sahip kişiler hayattaki rollerini, gerçekte kim olduklarını ve ne amaçla yaşadıklarını sorgulayan düşüncelere kapılır, bunun yanı sıra abartılı davranışlar sergileyebilir.  Kişinin hayatına daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi ve hastalığın komplikasyonlarından korunabilmesi için tedavi alması şarttır. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...