İhraç sırası reklamlarda

İhraç sırası reklamlarda

MAGAZİN Haberleri

Türk sinema ve dizilerinden sonra reklam sektörü de ihracata başladı.

Türk reklamları özellikle Orta Doğu ve Türk cumhuriyetleri ile Avrupa'da Türk nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde talep ediliyor. Reksan Reklam kurucusu Zafer Orağlı, “Türkiye'de reklam sektöründe yapılan kaliteli işler son yıllarda özellikle Avrupa'da ürün satışına sahip Türk markalarının dikkatini çekmiş durumda. Özellikle Orta Doğu ve Türk cumhuriyetleri ile Avrupa'da Türk nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde özel bir talep ile karşılaşıldığını söyleyebiliriz” dedi.


Reklamlarda özel bir cast istendiği zaman dizi ve filmlerin başrol oyuncularının ilk tercih edilen isimler olduğunu belirten Orağlı en çok talep gören ünlülerle ilgili şunları söyledi. “Orta Doğu'da, Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Meryem Uzerli. Avrupa'da Tarkan, Serenay Sarıkaya ve Arda Turan ilk akla gelenler.”  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...