Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler’den fotoğraflı cevap…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler’den fotoğraflı cevap…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Aile’ dizisinde rol alan Nejat İşler’in alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, yeni sezon çekimlerine başlamasının zor olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Muhabir: Gülcan AYBOĞAN

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolü paylaşan Nejat İşler’in hakkındaki iddia sosyal medyayı salladı. İşler, söylentileri yaptığı paylaşımla yalanladı. 

‘YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI’ İDDİASI

Bazı internet sitelerinde yer alan haberlere göre; 2014 yılında septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen Nejat İşler’in yeniden hastaneye yattığı iddia edildi. Çıkan haberlerde, ‘Nejat İşler’in, pazartesi günü Nişantaşı'ndaki bir hastanede yeniden tedavi altına alındığı, tedavisinin hastanede devam ettiği ve ne zaman taburcu edileceği konusunda bir açıklama yapılmadığı’ belirtildi.

“İŞİMDEYİM GÜCÜMDEYİM” PAYLAŞIMI

Sosyal medyada da konuşulan iddiaların ardından ünlü oyuncu çıkan haberleri yalanladı. Rol aldığı ‘Zaferin Rengi’ setinden fotoğraf paylaşan Nejat İşler, “İşimdeyim gücümdeyim” mesajını paylaştı.

Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler’den fotoğraflı cevap…

Öte yandan İşler'in rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği öğrenildi.

ÜÇ AY TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Nejat İşler, 2014 yılında akciğer enfeksiyonu ve septik şok nedeniyle üç ay hastanede tedavi görmüştü. Rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle oyuncununel parmaklarından bazıları kesilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...