Konya polisinden tefeci çetesine operasyon! 8 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Konya polisinden tefeci çetesine operasyon! 8 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da tefecilik yaptığı tespit edilen çeteye yönelik Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda senet ve alacak verecek defterleri ele geçirildi.

Konya'da tefecilere düzenlene operasyon ile çeteye adeta darbe vuruldu. Tehdit, hakaret, kasten yaralama eylemleri nedeniyle çevrelerine saldıkları korkudan faydalanarak tefecilik yaptığı tespit edilen çeteye yönelik belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

8 GÖZALTI VAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda kent merkezinde belirlenen 7 ikamet ve 2 iş yerine eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilere ait 7 ev, 2 iş yeri ve 2 araçta yapılan aramalarda, 46 adet senet, üzerinde alacak-verecek isimleri yazılı not defterleri, 7 adet tabanca, 2 adet pompalı tabir edilen tüfek,165 adet fişek, 43 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda tefecilik suçundan gözaltına alınan 8 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...