Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın, öksürük ve ateş yükselmesi gibi covid benzeri şikayetlerle hastaneye kaldırıldı. Akın, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Yaşadığı sorunlar nedeniyle uzun süredir tedavi gören Yeşilçam’ın başarılı ismi Filiz Akın, sevenlerini endişelendirdi. Instagram hesabından paylaşım yapan 80 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldığını açıkladı. 

“TEDAVİYE EVDE DEVAM ETME ŞARTIYLA ÇIKTIK”

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Filiz Akın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, covid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler.”

“DAHA İYİYE GİDİYOR”

Durumunun iyiye gittiğini belirten Akın, açıklamasının devamında “Not: Öyle de oldu. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok, tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz” dedi. 

Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı

Filiz Akın’ın paylaşımına yorum yapan Nazan Şoray, Emel Sayın, Hamdi Alkan, Ceyda Düvenci, Demet Akbağ, Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimler ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Akın’ın sevenleri de oyuncuya ‘acil şifalar’ diledi. 

Hastaneye kaldırılan Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı

Daha önce sol kulağının üst kısmında kanserli bir doku bulunan Filiz Akın çok sayıda ameliyat olmuştu. Usta isim son geçirdiği operasyon sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim. İyi ki varsınız. Hepinize topluca cevap vereyim. Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi” ifadelerini kullanmıştı.

Akın, ayrıca 2002 yılında bir çeşit burun ve ağız arkası (nazofarenks) kanserine yakalandıktan sonra zorlu tedavi sürecini atlatmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...