İsrail, kendi çocuklarına 'soykırım marşı' söyletti 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail'in Gazze’deki katliamı 46 gündür devam ederken, Dünya Çocuk Hakları Günü'nde İsrailli çocuklara "Gazze’de herkesi yok edin!" şarkısı söyletildi. "Biz zafer kuşağının çocuklarıyız" diyen grup “Bir yıl sonra Gazze’de hiçbir şey kalmayacak. Herkesi yok edeceğiz" şeklinde soykırımı öven marşı söylediler. 

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail Ordusu 46 gündür Filistinli sivillere yönelik katliamına devam ederken, bu sefer de İsrail'in ulusal yayıncısı Kan, İsrailli çocukların söylediği ve soykırımı öven bir şarkı paylaştı. 

İsrail'de yaşları 6-12 arasında değişen çocuklara Dünya Çocuk Hakları Günü’nde “Gazze’yi yok edin” çağrısı yapan şarkı söyletildi.

İsrail, kendi çocuklarına 'soykırım marşı' söyletti 

ÇOCUKLARA "GAZZE'Yİ YOK ETME" ÇAĞRISI YAPTIRILDI  

'Dostluk Şarkısı' adıyla yayınlananan videoda İsrailli çocuklara 'Gazze’de herkesi yok edin' mesajı içeren soykırım marşını okutuldu. Video gelen tepkilerin artması üzerine hızla platformdan kaldırıldı. 

Karar'da yer alan habere göre, şarkının sözleri arasında, "Bir zafer kuşağının çocuklarıyız. Son bahar gecesi düşer Gazze sahilinin üzerine. Uçaklar bombalıyor, bak IDF çizgiyi aşıyor" ifadeleri yer aldı.

İsrail, kendi çocuklarına 'soykırım marşı' söyletti 

"HERKESİ YOK EDECEĞİZ"

Şarkıda, "Gamalı haç taşıyanları yok etmek için. Bir yıl sonra orada hiçbir şey olmayacak. Ve güvenle evimize döneceğiz. Bir yıl içerisinde herkesi yok edeceğiz. Sonra da tarlalarımızı sürmek için geri döneceğiz. Ve herkesi hatırlayacağız" denildi.

Şarkının içeriği, aşkın kan ile kutsandığı ve geri dönüşün ardından aralarında çiçek açacağı vurgusuyla şöyle devam ediyor: 

İsrail, kendi çocuklarına 'soykırım marşı' söyletti 

"AŞK KAN İLE KUTSANDI"

"Güzel ve saf. Böyle bir arkadaşlığı asla unutmayacağız. Aşk kan ile kutsandı. Geri döneceksin ve aramızda çiçek açacaksın. Şimdi sözlerimiz bitti. Ruhumuz hâlâ ağlıyor.

Ruhumuz sadece şarkı söylemekle kalmıyor. Bugün ruhumuzda savaşıyor. Sonsuza dek insanlar… evlerimizi korumaktan vazgeçmeyeceğiz. Sessiz kalmayacağız.

Düşmanı nasıl yok ettiğimizi dünya görecek. Ve her zaman hatırlayacağız. Saf ve temiz herkesi hatırlayacağız. Böyle bir arkadaşlık kanla kutsandı. Geri dönecek ve aramızda çiçek açacak."

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...