Hastaneden çıkan Nejat İşler'den zafer pozu

Hastaneden çıkan Nejat İşler'den zafer pozu

MAGAZİN Haberleri

17 Ocak'tan beri hastanede tedavi gören Nejat İşler, taburcu olduktan sonra zafer işareti yaptığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

17 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler, taburcu oldu. Nejat İşler taburcu olduktan sonra zafer işareti yaptığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü oyuncunun tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ise yaptığı açıklamada " 8 Şubat 2014 tarihinde başka bir hastaneden Yoğun Bakım Ünitemize transfer olan Nejat İşler, sağlık durumundaki nbsp; olumlu gelişmelerin ardından ayaktan kontrol ve tedavilerine devam etmek üzere hastanemizden taburcu olmuştur." dedi. nbsp;

Hastaneden çıkar çıkmaz Twitter sayfasından bir fotoğrafını paylaşan Nejat İşler, 'Selamlar, sevgiler' notunu düştü.

Geçtiğimiz haftalarda, yaşanan bir komplikasyon nedeniyle parmaklarının kesilebileceğine dair haberler çıkan Nejat İşler'in çektiği fotoğrafta sağ elini göstermemesi dikkat çekti. (hürriyet)

nbsp;Hastaneden çıkan Nejat İşler'den zafer pozu

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...