İzmir'de 2 bin polisin görev yeri değişti

/ Kaynak: DHA
İzmir'de 2 bin polisin görev yeri değişti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İzmir Emniyet'inde 280 komiser ve polis memurunun görev yeri değiştirildi. Böylece 17 Aralık'tan bu yana İzmir'de iki bin polisin görev yeri değişmiş oldu.

İstanbul merkezli 17 Aralık ve İzmir merkezli 7 ocak yolsuzluk operasyonlarının ardından, Türkiye genelinde başlatılan polis tayin furyası kapsamında İzmir'de ilk olarak Liman Operasyonu'nu yapan şube müdürlerinin görev yerleri değiştirilmişti. Ardından Emniyet Müdürü Ali Bilkay merkeze alınırken, yerine Sami Uslu atanmıştı. Kısa süre görev yapan Sami Uslu ve ardından yerine atanan Celal Uzunkaya'nın döneminde polisteki tayin fırtınası dinmedi. Celal Uzunkaya'nın son yaptığı düzenlemeyle, çeşitli birimlerde görevli 280 komiser ve polis memurunun görev yeri değiştirildi. Kararın Vali Mustafa Toprak tarafından da imzalanmasıyla, değişiklikler uygulamaya konuldu.

ERZİNCAN EMNİYETİNDE 82 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİ

Erzincan Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 82 polis memurunun görev yeri değiştirildi.

Emniyet Müdürü Doğan İnci, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube müdürlüklerinde görev yapan 82 polisi görevden aldı ve başka şubelere atadı, onların yerine değişik şubelerde görevli polis memurlarını görevlendirdi. Böylece Emniyet'te 17 Aralık sonrasında şimdiye kadar 2 Emniyet Müdür Yardımcısı, 15 Şube Müdürü ve 178 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...