Ferman Toprak’tan gündem olan ‘bakıcı’ çıkışı: 25 bin TL’yi beğenmiyorlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, kızına bakıcı bulmak için harekete geçti. Bulduğu kişilerin 25 bin TL’yi beğenmediğini belirten Toprak, sosyal medyadan isyan etti.

‘Hayatı Tesbih Yapmışım’ , ‘Tavukları Pişirmişem’ , ‘Alayına Gider’ gibi şarkılarla tanınan Ferman Toprak, 2017 yılında Hilal Öztürk ile hayatını birleştirdi. Çiftin bu evlilikten ‘Adel Su’ adında bir kızları oldu. Mutlu birlikteliklerini çocukla taçlandıran ikili, şimdilerde 5 yaşında olan kızları için bakıcı arayışına girdi.

Ferman Toprak’tan gündem olan ‘bakıcı’ çıkışı: 25 bin TL’yi beğenmiyorlar

“25 BİN TL MAAŞI BEĞENMİYORLAR”

Yaptığı araştırmalar sonucu bakıcı maaşlarının yükseldiğini gören Ferman Toprak, bu duruma isyan etti. Sosyal medyadan çektiği videoyla sitem eden Toprak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Özel bir şeye değinmek istiyorum. Biz çocuklarımızı boşuna okutuyoruz. Okulu, üniversiteyi bitirecek, ne iş yapacak? Bugün Türkiye şartlarında en trend iş evlerde yatılı çalışmak, çocuk bakmak... 15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaşı beğenmiyorlar. Onlar mı seni mutlu edecek, sen mi onları mutlu edeceksin. Yoksa çocuğa mı bakacak? Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor. Ne ara bu fiyatlar böyle yükseldi? Biz 15 - 20 gündür Adel'e bakıcı arıyoruz ama bu fiyatlarla değil yani... 'İnsaf' diyoruz ya...”

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Ferman Toprak’ın gündem olan videosu sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Bazı kişiler Toprak’a hak vererek “Ağzına sağlık” yorumunda bulunurken, bazı takipçileri ise bakıcılığın zor bir meslek olduğunu ve bu parayı hak ettiğini savundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...