Eski halinden eser yok: Adrina Lima'yı görenler tanıyamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Eski halinden eser yok: Adrina Lima'yı görenler tanıyamadı
MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima yüzündeki değişimle gündem oldu. Lima’nın son halini gören takipçileri onu tanımakta güçlük çekti.

Victoria’s Secret’in eski mankeni Adrina Lima, bir davette kameralar karşısına geçti. Yüzündeki değişimle göze çarpan isim, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Güzel model, 15 yaşında gencecik bir kızken dünyanın önde gelen modellik ajanslarından biriyle anlaşma imzalayarak sektöre giriş yaptı. Gök mavisi gözleri ve muhteşem fiziğiyle moda devlerinin dikkatini çekti. 1999 yılında Victoria Secret ile anlaşma imzalayan Lima, uzun yıllar markayla birlikte çalıştı. Başarılı model, markadaki modellik kariyerini 2018 yılında sonlandırdı.

Bir dönem podyumların en çok kazanan modellerinden olan Adriana Lima, estetiğe ihtiyaç duymadığını sık sık dile getiriyordu. Geçen sene eylül ayında üçüncü kez anne olan Lima, doğum kilolarıyla adından söz ettirmiş, ancak kısa sürede eski formuna kavuşmuştu. 

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Doğumunun ardından ortadan kaybolmayan, tam tersi kırmızı halılarda sık sık boy gösteren isim, son olarak katıldığı bir davette adından söz ettirdi. Bu kez bir filmin galasında kameralar karşısına geçen Lima, kırmızı halıda yürüdü. Ünlü ismin yüzündeki değişim ise daha ilk bakışta göze çarptı.

Eski halinden eser yok: Adrina Lima'yı görenler tanıyamadı

Adriana Lima'nın son hali

‘ESTETİK YAPTIRDI’ İDDİASI

Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı adlı filmin Los Angeles'taki galasına katılan model, görenleri şaşkına uğrattı. 42 yaşındaki Adriana Lima’nın estetik yaptırdığı iddia edildi. Takipçileri Lina’nın Fransız askısıyla yüzünü gerdirdiğini öne sürdü. Ancak ünlü model konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...