Eleştirilerin hedefi olmuştu… CZN Burak, “Aylık gelirim tabii ki 30 bin TL değil” diyerek gerçeği açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eleştirilerin hedefi olmuştu… CZN Burak, “Aylık gelirim tabii ki 30 bin TL değil” diyerek gerçeği açıkladı

MAGAZİN Haberleri

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen Muhammet Burak Özdemir’e, bir restoranının bulunduğu bölgede imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açılmıştı. Duruşmada savunma yapan Özdemir, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu açıklamıştı. Belirttiği aylık gelir sonrası eleştirilerin hedefi olan CZN Burak, “Aldığım para tabii ki 30 bin lira değil” diyerek katıldığı bir programda gerçeği açıkladı.

Fiyatları ve restoran sayısı dikkat çeken CZN Burak'ın 30 bin TL aylık gelir açıklaması sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isim, Oğuzhan Uğur’un sunduğu ‘Olsun Be’ isimli Youtube programına katıldı, aylık gelirle ilgili eleştirilere son noktayı koydu.

Instagram’da 41.4 milyon, Yotube’da 7.5 milyon, Tiktok’ta 65 milyon takipçisi bulunan CZN Burak, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar hakkında “Yorumları okumaya çalışıyorum. Bazen kötü yorumlar canımı sıkmıyor değil. Bu yorumları dert etmemeye çalışıyorum ama iftira boyutuna gelince beni üzüyor” dedi.

“RESMİ OLARAK 30 BİN LİRA ALIYORUM”

CZN Burak, babasıyla birlikte uzun yıllardır çalıştığını, şirketin babasının olduğunu ve kendisinin de onun yanında çalıştığını belirtti. Resmi olarak 30 bin lira aldığını belirten isim, “Babam alacağım payı kendi belirliyor. Oğlum bu ay işler iyi oldu. Al sana şu kadar para diyor. Ben aslında şirket sahibi değil, çalışanıyım. Çalışan ve resmi olarak 30 bin lira alıyorum” şeklinde konuştu.

Eleştirilerin hedefi olmuştu… CZN Burak, “Aylık gelirim tabii ki 30 bin TL değil” diyerek gerçeği açıkladı

“BABAMA ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK DEDİM”

Çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan CZN Burak, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Ben CZN Burak olduktan sonra, babama gidip sen eskiye göre daha çok kazanıyorsun, bana şirketin yarısını vereceksin demeyi yakıştırmadım. Ben babamdan bana şirketin bazı restoranlarını vermesini de istemedim. Bugün biri sana gelecek, kocaman şirketin yarısını verecek, havada alırsın; vergisine de bakarsın, stopajına bakarsın. Ben böyle biri değilim, bunu istemedim. Çünkü CZN Burak olduktan sonra babamın kurduğu şirkete ortak olursam kendime bunu yakıştırmam. Babama dedim tabii ki artık eskisi gibi olmayacak, hayatımda daha çok iyileştirme istiyorum.”

“GERİ KALANI BABAMLA BENİ İLGİLENDİRİR”

Gelirinin 30 bin TL olmadığını bu rakamın yalnızca resmi gelir olduğunu yineleyen CZN Burak, “Benim babamdan aldığım para tabii ki 30 bin TL değil, o benim resmi, babamın yanında çalıştığım için gelirim. Geri kalanı babamla beni ilgilendirir. Babamla konuşurum canı ister bu ay şu kadar verir, canı ister bu ay bu kadar verir. Biz onu kendi aramızda sağlayabiliyoruz. Şunun bilinmesi lazım. Benim şirkette bir ortaklığım yok. O şirket babamın. Ben de yanında çalışıyorum. Bu biz para kazanmıyoruz, az para kazanıyoruz demek değil. Dönüp de az söylüyoruz, böyle bir şey de yok. 40 yıllık iş insanı var. Onun kurduğu bir restoran var. Onun kurduğu restoranın üzerine yenilik getirip bazı şeyler ekleyen bir çocuk var. Bu çocuk sadece şirketten pay istemiyor. İstemiyorum abi, durum bu” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...