Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın ifadesi ortaya çıktı! 18 milyonluk 'harçlık' detayı...

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
- Güncelleme:
Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın ifadesi ortaya çıktı! 18 milyonluk 'harçlık' detayı...

MAGAZİN Haberleri  / Sabah Gazetesi

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, İstanbul Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderildi. Türkiye'nin gündemine oturan iki isimden biri olan Engin Polat'ın, emniyette verdiği ifadede milyon liralık havaleleri 'harçlık' olarak nitelendirdiği ortaya çıktı. İşte Engin Polat'ın verdiği ifadeden satırbaşları…

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar kapsamında gözaltına alınan ve Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 14'ü tutuklandı, 9'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cezaevine gönderilen isimler hakkında ortaya çıkan gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

BABASINA 18 MİLYONU 'HARÇLIK' OLARAK GÖNDERMİŞ

Engin Polat'ın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Birçok ilde üstüne kayıtlı 16 gayrimenkul ve 24 araç bulunan Polat, bunları ticari faaliyetlerinden elde ettiği kazançlarla aldığını söyledi. Polat, MASAK raporundaki banka işlemlerinin faturalı ve resmi olduğunu, akış içindeki paraların da ticari faaliyetlerden kazanıp kendi hesabına yatırdığı olağan harcamaları olduğunu, yıllara göre artışların kazancının artmasından ve enflasyon artışından kaynaklandığını ifade etti.

Banka hareketlerinde tespit edilen Dilan Polat'a gönderdiği 2 milyonu 'karımın ihtiyaçları' olarak adlandıran Engin Polat, kardeşine attığı 7 milyonu ve babasına attığı 18 milyonu ise 'harçlık' olarak nitelendirdi.

"BANKA İŞLERİME BABAM BAKIYOR"

Babası Sezgin Polat'a yatırdığı 85 milyon nakit parayla ilgili konuşan Engin Polat, yoğunluğundan dolayı banka işlerini babasının hallettiğini tekrarladı.

Halit Polat'a 65 milyon lira, Enes Çetinkaya'ya 73 milyon lira aktarılmasıyla ilgili bilgisi olmadığını söyleyen Polat, eşinin firmalarda yapılan işlemlerden haberi olmadığını, ticari yönetimin kendisinde olduğunu ve eşinin işin sosyal medya-tanıtım boyutuyla ilgilendiğini belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...