Dilan Polat Fenerbahçe’ye sponsor oldu, taraftardan yorum yağdı: Ooo enerciii…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dilan Polat Fenerbahçe’ye sponsor oldu, taraftardan yorum yağdı: Ooo enerciii…

MAGAZİN Haberleri

İş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Fenerbahçe’nin resmi sponsoru oldu. Sosyal medyada duyurulan anlaşmaya yorum üstüne yorum geldi.

Güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, Fenerbahçe'nin Kadın Voleybol takımına sponsor oldu. Fenerbahçe, Polat'ın kurduğu Dilan Polat Şirketler Grubu'yla resmi sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

DİLAN POLAT ŞİRKETLER GRUBU İLE ANLAŞMA

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, Kadın voleybolunun ülkemizdeki lokomotifi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın “Tayt Arkası Sponsorluğu” için Dilan Polat Şirketler Grubu ile anlaşma sağladı.

Dilan Polat Şirketler Grubu logosu, Kulübümüzün ulusal ve uluslararası arenadaki en önemli markalarından biri olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın 2023-2024 sezonu boyunca maç taytlarının arkasında yer alacak.

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor; Sarı Meleklerimizin başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

“BOL ENERCİLER”

Koyu Fenerbahçeli olan Dilan Polat ise Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamanın ardından yaptığı paylaşımda "Sarı meleklerimiz ile sponsorluk anlaşmamız hayırlı olsun. Bol enerciler" ifadelerine yer verdi.

Dilan Polat Fenerbahçe’ye sponsor oldu, taraftardan yorum yağdı: Ooo enerciii…

Fenerbahçeli taraftarlar, Dilan Polat'ın bu paylaşımının altına destek verici yorumlarda bulundu. Takipçiler, “Fenerbahçemize destek olan herkes canımızdır teşekkürler enerci abla” , “Büyük maçlara enerciiiii getirmen gerek abla” gibi yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...