Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi, hastaneye eşi yetiştirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi, hastaneye eşi yetiştirdi

MAGAZİN Haberleri

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer alan ve rol aldığı skeçlerle hafızalara kazınan oyuncu Metin Yıldız, cuma günü kalp krizi geçirdi. Eşi hastaneye yetiştiren ve iki gün hastanede kalan isme anjiyo yapıldı ve Yıldız hastaneden taburcu edildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer aldığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız, sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu, kalp krizi geçirdi.

İKİ DAMARINA ANJİYO YAPILDI

'Dondurmam Gaymak', 'Kutsal Damacana', 'Neşeli Hayat' ve 'Mucize' filmleri ile 'Alemin Kıralı' ve 'Aşk Yeniden' gibi dizilerde yer alan Metin Yıldız, geçtiğimiz Cuma sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü oyuncuyu hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız'ın tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Evinde istirahate çekilen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi, hastaneye eşi yetiştirdi

METİN YILDIZ KİMDİR?

Fatsa, Ordulu olan Metin Yıldız, 1974 doğumlu. Memur bir ailenin ortanca çocuğu. Yıldız, 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra Vizontele Tuuba (2003) ile birlikte BKM serüveninde yer aldı.

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı TV programında rol aldı.

Metin Yıldız; Alemin Kıralı, Kubat Otuzşubat, Kadim Dostum, Aşk Yeniden gibi dizilerde oynadı. 48 yaşındaki oyuncu ayrıca, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat ve Mucize filmlerinde rol aldı. 

2008 yılında Elvan Pınar'la hayatını birleştiren Metin Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü isim, 2021 yılında ise uzun zamandır birlikte olduğu Ceylan Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...