Çocuk kitabında korkunç ifadeler: Pelin Akil ve Anıl Altan çifti görünce neye uğradığını şaşırdı

Düzenleyen:
Çocuk kitabında korkunç ifadeler: Pelin Akil ve Anıl Altan çifti görünce neye uğradığını şaşırdı

MAGAZİN Haberleri

Altı yıl önce nikah masasına oturan ve magazin dünyasının örnek gösterilen çifti Pelin Akil- Anıl Altan çifti, ikiz kızları Alin ve Lina'nın eğitimi hakkında sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıyor. İkili yaptıkları son paylaşımla çocuklar için hazırlanan hikaye kitaplarındaki tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Ünlü çift anne babalara ‘çocuk kitaplarını önce siz okuyun’ çağrısı yaptı.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftine çocuklarına okumaları için bir kitap hediye edildi. Ancak 7'den 70'e herkesin bildiği Kırmızı Başlıklı Kız, Pinokyo, Peterpan gibi çocuk masallarının bir araya getirildiği kitaptaki yer alan ifadeler ikiliyi şoke etti.

Çocukların bilinçaltını olumsuz yönde etkileyen ifadeler ve şiddet içeren fotoğrafları gören ünlü anne baba gördüklerine inanamadı.

ANNE BABALARI UYARDILAR

Sosyal medya hesabından video çekerek kitaptaki uygun olmayan içeriği gözler önüne seren çift, anne babalara ‘çocuk kitaplarını önce siz okuyun’ uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...