Cem Karaca’nın hayatı film oluyor: Başrolünde ünlü oyuncu rol alacak

Düzenleyen:
Cem Karaca’nın hayatı film oluyor: Başrolünde ünlü oyuncu rol alacak

MAGAZİN Haberleri

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatı film oluyor. Ünlü sanatçının yaşamı beyaz perdeye taşınacak.

Biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Bergen’den sonra Cem Karaca’nın hayatını anlatan sinema filmi geliyor. Geçtiğimiz günlerde Selçuk Ural basın mensuplarına verdiği mini röportajda Barış Manço ve Cem Karaca gibi Türk müziğinin usta isimlerinin hayatının değil de Bergen gibi sansasyonel isimlerin hayatının film olmasını eleştirmişti. Hatta “Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı filmini yapmayı geçtim adı bile anılmazdı” sözleriyle epey tepki toplamıştı. Bu sözlerin ardından Cem Karaca'nın hayatının beyaz perdeye aktarılacağı öğrenildi.

BAŞROLDE TİMUÇİN ESEN VAR

Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin yapımcılığını ‘Müslüm’ ve ‘Ayla’ filmlerinde imzası bulunan Mustafa Uslu yapacak. Filmin senaryosunu ise Timuçin Esen’in yazdığı konuşulanlar arasında. ‘Müslüm’ filminde Müslüm Gürses’i canlandıran Esen, aynı zamanda Cem Karaca’yı canlandıran isim de olacak.

Cem Karaca’nın hayatı film oluyor: Başrolünde ünlü oyuncu rol alacakTimuçin Esen, Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmde başrolü üstlenmişti.

Öte yandan film hazırlıklarına başlayan yapımcı Mustafa Uslu'nun Cem Karaca'nın son eşi İlkim Erkan Karaca ve oğlu Emrah Karaca ile görüşmeler yaptığı öğrenildi. Cem Karaca, 2004'te 59 yaşında hayatını kaybetmişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...