Kayıp Rus bakandan dünyayı şoke eden nükleer açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp Rus bakandan dünyayı şoke eden nükleer açıklaması!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Uzun zamandır kameralardan uzak olan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, haftalar sonra ortaya çıktı. Hakkında birçok söylenti dolaşan Bakan Şoygu, kameraların önüne geçerek her şeyi anlattı. Şoygu savaşla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken konuşmasındaki nükleer detayı duyanları şoke etti.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rus ordusunun askeri kademesi ile toplantı gerçekleştirdi. Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov’un da bulunduğu toplantıda Şoygu, silah tedarikini ve bütçe konusundan bahsetti.

NÜKLEER KUVVETLER SAVAŞA HAZIR DURUMDA

Üst düzey yetkililerle toplantıda bir araya gelen Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "Kredilerle zamanından önce silah ve teçhizat teslimatına devam ediyoruz. Önceliğimiz, uzun menzilli yüksek hassasiyetli silahlar, uçak teçhizatı ve stratejik nükleer kuvvetlerinin savaşa hazır durumunu desteklemektir" dedi.

Kayıp Rus bakandan dünyayı şoke eden nükleer açıklaması!

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...