Can Yaman’dan skandal hareket: Hayranının telefonunu yere fırlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kariyerine yurt dışında devam eden oyuncu Can Yaman, trafikte fotoğrafını çekmek isteyen bir hayranının telefonunu alıp yere fırlattı. Yaman’ın hareketine tepki yağdı.

Demet Özdemir’le başrolü paylaştığı 'Erkenci Kuş’ dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Bay Yanlış’ dizisinin final yapmasının ardından İtalya’ya gitti. Kariyerine uzun süredir yurt dışında devam eden oyuncu, yaptığı hareketle ‘yok artık’ dedirtti. 

Ünlü oyuncu, ‘Viola Come il Mare’ filminin çekimleri İtalya’nın Palermo şehrine gitti. Araçla yolda giderken trafiğe takılan Yaman’ı fark eden bir hayranı fotoğrafını çekmek istedi. Bu duruma sinirlenen Yaman, hayranının telefonunu fırlatarak tepki gösterdi. 

ÖZRÜ DE AFFETTİRMEDİ

Yaman, gelen tepkilerin ardından “Bütün hayranlarım böyle değil. O kişi ilk andan itibaren çok kaba davrandı. Fotoğraf çekmek için izin istemedi, merhaba bile demedi. Sürekli kışkırtılıyoruz” sözleriyle kendini savundu. Ancak ünlü oyuncunun yaptığı hareket yine de saygısızca bulundu. 

Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası Can Yaman’ı birçok kişi eleştirdi. İşte gelen yorumlardan bazıları…

Can Yaman’dan skandal hareket: Hayranının telefonunu yere fırlattı

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...