Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yıldızı Pelin Akil sesiyle sosyal medyayı salladı! “Şarkıcıyım diyenden daha başarılı”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MAGAZİN Haberleri

Güzel oyuncu Pelin Akil, katıldığı bir programda sesiyle büyüledi. Sosyal medyada paylaşılan video çok sayıda beğeni alırken, videonun altına birçok kullanıcı “Çoğu şarkıcıyım diyenden çok daha başarılı” şeklinde yorum yaptı.

Başarılı oyunculuğuyla alkış toplayan Pelin Akil, şu sıralar Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor. Instagram hesabında 3.1 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, son olarak oyunculuğunun yanı sıra sesiyle gündeme geldi.

Oyuncu Pelin Akil, TRT müzikte yayınlanan bir programa konuk oldu. Sevilen oyuncu, Whitney Houston'ın klasikleşmiş şarkıcı "I Will Always Love You" parçasını seslendirdi.

BEĞENİ VE YORUM YAĞMURU

36 yaşındaki Akil’in sosyal medyada yayılan videosu çok sayıda yorum ve beğeni aldı. 

Kullanıcılar ünlü oyuncunun sesine hayran kaldı. Takipçilerden “Çoğu şarkıcıyım diyenden çok daha başarılı” , “Zor bir şarkı ve güzel söylemiş” şeklinde yorumlar geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...