Amcalık heyecanı yarım kaldı! Mert Ramazan Demir’in acı günü…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Amcalık heyecanı yarım kaldı! Mert Ramazan Demir’in acı günü…
MAGAZİN Haberleri

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde amca olacağını öğrenmişti. Ünlü oyuncu yeğenini kucağına alamadan kaybetti.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşan Mert Ramazan Demir, amca olacağı günü bekliyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demir'in abisi ve yengesi, bebek haberinden günler sonra çocuklarını kaybettiğini açıkladı.

"BEBEĞİMİZİN KALBİNİN DURDUĞUNU ÖĞRENDİK"

Mert Ramazan Demir'in yengesi Şebnem Demir, Instagram hesabından üzüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Buraya her zaman iyi haberle gelmeyi çok isterdim ama maalesef her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz. Cumartesi günü bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bizim için bu çok hassas dönemi anlayışla karşılayacağınızı hiç şüphemiz yok. Yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi Allah'ın bizim için farklı planları varmış. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağız" dedi.

Amcalık heyecanı yarım kaldı! Mert Ramazan Demir’in acı günü…

Başarılı oyuncudan, acı kaybıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif 19 Temmuz 2023 10:06

Çok üzüldüm ya

Sonraki Haber Yükleniyor...