Ahmet Kaya modası!

Ahmet Kaya modası!

MAGAZİN Haberleri

Televizyon ekranlarında önce kliplerle başlayan Ahmet Kaya modası şimdi de yarışma programlarındaki yarışmacıların performansıyla popüler hale geldi

nbsp;M. Kurtbay Önür İSTANBUL

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 13 yıl önce düzenlenen ödül töreninde tepkilere maruz kalan bir müddet sonra da yurt dışına çıkan Ahmet Kaya yıllarca televizyon ekranlarından hayranları ile buluşmuştu. Ölümünden sonra da müzik kanallarının yanı sıra ulusal kanallardaki belgeseller ve programlarda sık sık klipleri boy gösteren ünlü sanatçının adı 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nda Pakistanlı Ahmet Nesir ile bir kez daha gündeme gelmişti. Şimdilerde Star ekranlarında yayınlanan "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışmada ortaya çıkan Uğur Arslan'la yeniden konuşulmaya başladı. Uğur Arslan yorumu ve siması ile seyirciye tekrar Ahmet Kaya'yı hatırlatırken, Magazin Gazetecileri Derneği de düzenlediği ödül törenlerine; "Ahmet Kaya Özel Ödülü"nü de eklediklerini açıkladı. Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın gönlü alınınca, ilk ödülün Kaya'nın bağlamacısı orkestra şefi Ümit Yılmaz'a verilmesi planlanıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...