Kiğılı'dan tepki: Ne cezası kardeşim?

Kiğılı'dan tepki: Ne cezası kardeşim?

FUTBOL Haberleri

"F.Bahçe'nin şampiyonluğu tescil edilmiş mi, edilmiş. Puanı silinmiş mi, hayır. Küme düşürülmüş mü, hayır. Senin ülke federasyonunun cezaya gerek görmediği bir durum için UEFA nasıl ceza verir?"

ÖZEL HABER Hasan SARIÇİÇEK10 GÜN DAHA SABREDİNF.BAHÇE Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın ceza kelimesini bile duymaya tahammülü yoktu. "Konuşsak olmuyor, sussak yanlış anlaşılıyor" dedi ve "Sabahtan beri telefonlarım susmak bilmiyor. Yalan yanlış şeyler için herkese izahatta bulunmak zorunda mıyım? 3 Temmuz'dan beri puanımızı sildiler, küme düşürdüler, Avrupa'dan 5 yıl men ettiler. UEFA bize ne cezası verecek? Tutturmuşlar, TFF'de görev yapmış bir yetkili. Kim o yetkili? Niye çıkıp, mertçe konuşmaz? Hukukun üstünlüğüne inanıyorsanız, 10 gün daha sabredin" diye konuştu. Gelinen noktayı özetleyen Kiğılı, "UEFA daha kapağı kaldırmadı ki, bir karar vermiş olsun. Ama bizim spor medyasında şu kadar yıl cezadan bahsediliyor. Ne cezası arkadaş? Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararı geçen Çarşamba açıklandı. TFF o kararı UEFA'ya Perşembe günü gönderdi. Önünde mesai olarak bir Cuma günü vardı. Bu sürede UEFA sekreteryası dosyanın kapağını açamadı ki, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edebilsin" açıklamasında bulundu. TFF ŞİKE KONUSUNU KAPATMIŞTIRF.Bahçe Başkanvekili, "İnsaf" dedi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Bunlar hukuku bilmiyorlar, çıkan kararları okuyamıyorlar. Okusalar da anlamıyorlar. PFDK kararını vermiş mi, vermiş. Tahkim Kurulu nihai açıklamayı yapmış mı, yapmış. Sahada şike var mı, hayır. TFF Başkanı Yıldırım Demirören çıkıp demedi mi, 'Şike davası TFF için kapanmıştır', dedi. F.Bahçe'nin şampiyonluğu tescil edilmiş mi, edilmiş. Puanı silinmiş mi, hayır. Küme düşürülmüş mü, hayır. Daha ne? Tutturmuşlar, F.Bahçe'ye UEFA'dan 3 yıl, 5 yıl, 2 yıl men cezası... Şimdi soruyorum; UEFA F.Bahçe'ye ne cazası verecek, niye verecek? İnsaf!.. Ülke federasyonunun cezaya gerek görmediği bir durum için UEFA nasıl ceza verir? Ama ortada cezayı gerektiren bir hâl varsa, UEFA zaten bunu affetmez. Ama olmayan bir şey için de, 'ceza, ceza' diye tutturmanın ne manası var? Bakın G.Saray'a, Trabzonspor'a 'Avrupa'ya gelme' dedi mi UEFA, demedi. Peki, niye Beşiktaş'a, Bursaspor'a aynı şeyi yapmadı?"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...