Crowe, 'Cem Yılmaz olmayabilir'

 Crowe, 'Cem Yılmaz olmayabilir'

MAGAZİN Haberleri

The Water Diviner' adlı filminin çekimleri için üçüncü kez Türkiye'ye gelen Russell Crowe, İstanbul'u gezmeye devam ediyor.

Çanakkale Savaşı sırasında çocuklarını kaybeden bir babanın hikâyesini anlattığı filminin çekimlerine aralık ayında başlayacak olan Crowe, önceki gün Sultanahmet'in altını üstüne getirdi. Erken saatlerde kaldığı otelden çıkan Crowe'a yakın koruması ve Türk tercümanı eşlik etti. Sabah ekibiyle yürüyüşe çıkıp, sporunu yapan oyuncu, daha sonra 1914 yılında Çanakkala Savaşı'nda nbsp;50 öğrencinin şehit olduğu İstanbul Erkek Lisesi'ni ziyaret etmek istedi. Ancak Crowe'u Türk sanan güvenlik "Hoop içeriye girmek yasak, alamayız kardeşim" dedi. Kendisini tanıtmasına rağmen, güvenliğin içeriye almadığı oyuncunun imdadına okul müdürü yetişti. Okula girip, müdürle bir saate yakın sohbet eden Crowe'un, şehit düşen 50 öğrencinin hikâyesini dinleyip notlar aldığı öğrenildi. Cağaloğlu'ndan Sultanahmet'e 5 dakikada hızlı adımlarla ilerleyen Crowe'u, sokaktaki insanların tanımaması dikkat çekti. Oteline gidip üstünü değiştirdikten sonra tekrar yola koyulan oyuncunun, cipinin ön koltuğunda oturduğu sırada kırmızı ışıkta yanına yaklaşan mendilci çocuklara 3 TL verdiği görüldü. Crowe, geçen akşam yemek yediği, filminde oynayacağı konuşulan Cem Yılmaz'la ilgili sorulara, "Filmde Cem Yılmaz olmayabilir. Belki onun yerine başkası oynayacak. Şimdilik size net bir şey söyleyemem. Türk oyuncularla çalışmayı istiyorum. Çekimlerimiz aralık ayında başlayacak. Filmin içinde aşk ve dram olacak" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...