Yürüdüğün yollar merhamete çıkar

Düzenleyen:
Yürüdüğün yollar merhamete çıkar

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yazar William P. Young’ın aynı isimdeki çok satan romanından beyazperdeye aktarılan ‘Baraka’ bir babanın fantastik yolculuğunu işliyor.

Yazar William P. Young’ın aynı isimdeki çok satan romanından beyazperdeye aktarılan ‘Baraka’ bir babanın fantastik yolculuğunu işliyor. Stuart Hazeldine’in yönettiği filmde; Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw ve Radha Mitchell oynuyor. Ailesiyle kır gezisine çıkan Mack’in küçük kızı kaçırılır. Kızını kaybedince âdeta yıkılan Mack, girdiği depresyon sonrasında inandığı şeyleri sorgulamaya başlar. Kafası çok fena hâlde karışmışken, esrarengiz bir mektup alır. Bu mektup, vahşi tabiatın derinliklerinde terk edilmiş bir barakaya gitmesi için onu teşvik etmektedir. Tüm zorluklara rağmen barakaya giden Mack, bazı kişilerle karşılaşır ve hayatını değiştirecek hakikatle yüzleşir. Bazen bizim kültürümüze uzak metaforların kullanıldığı film, “affetme”ye dair etkileyici bir eser...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...