İkimize karşı bu dünya...

Düzenleyen:
İkimize karşı bu dünya...

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Amma Asante’nin yönetip, başrollerini David Oyelowo ve Rosamund Pike’ın üstlendiği ‘Aşkın Krallığı’, sevgileri uğruna devletleri bile karşılarına alan iki kişinin yaşadıklarına odaklanan romantik bir dram...

Amma Asante’nin yönetip, başrollerini David Oyelowo ve Rosamund Pike’ın üstlendiği ‘Aşkın Krallığı’, sevgileri uğruna devletleri bile karşılarına alan iki kişinin yaşadıklarına odaklanan romantik bir dram... Filmde hukuk öğrencisi olan Bechuanaland’ın kral veliahtı Afrikalı Seretse Khama, Londra’da Ruth Williams ile tanışır. Kültürleri farklı olsa da ortak bir mizah anlayışlarına sahip ikili, ilk görüşte âşık olurlar. Ardından  evlenmeye karar verirler. Kralı adayı Seretse’nin, beyaz bir kadını eşi olarak halkına kabul ettirmesi kolay olmayacaktır. Çiftin izdivaç teşebbüsleri dünyanın gündemine oturur. İkili, aşkları uğruna bu evliliğe karşı olan İngiliz hükûmetinin politik manevralarıyla mücadele etmek zorunda kalır. Aşkın Krallığı’nda, gerçek bir hikâye, yürek burkan bir şekilde işleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...