Sevgilim İstanbul… Şehri anlatan ödüllü kareler sergide

- Güncelleme:
Sevgilim İstanbul… Şehri anlatan ödüllü kareler sergide

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İstanbul’un başrolde olduğu “Sevgilim İstanbul” fotoğraf yarışmasında öne çıkan kareler, Mecidiyeköy Sanat’ta ziyaretçilerle buluşuyor...

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Binlerce fotoğrafçının gözünden İstanbul’un farklı hâllerini konu alan enstantaneler; fotoğraf sanatçıları Coşkun Aral, Mustafa Seven, Ebru Ceylan, Mehmet Turgut ve Tolga Volkan Aslan tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirme neticesinde “genel” ve “sosyal medya” kategorilerinde mükâfatlandırılan altı fotoğrafın da aralarında olduğu eserler, Mecidiyeköy Sanat’ta, sergilenmeye başladı. Daha ziyade şehrin insan hikâyelerini öne çıkaran 52 fotoğraftan oluşan sergi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı ve FOTON Derneğinin iş birliğiyle gerçekleşiyor. Sergide İstanbul’un tarihî atmosferi ve tabii güzellikleri de arka planlara yansıyor. “Sevgilim İstanbul” sergisi, 31 Ağustos’a kadar Mecidiyeköy’deki galeride görülebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...