Mevlüt Maşalacı'nın objektifinden İSTANBUL

Mevlüt Maşalacı'nın objektifinden İSTANBUL

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Mevlüt Maşalacı'nın"İstanbul" adlı sergisi, 2 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Şişli Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda açılıyor.

Bir dergi tarafından son otuz yılda Balkanlarda en iyi fotoğraf sanatçısı seçilen Mevlüt Maşalacı'nın"İstanbul" adlı sergisi, 2 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteği ile saat 15.00'te Şişli Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda açılıyor. Geçtiğimiz yıl açtığı 2'nci kişisel fotoğraf sergisi "Dünya Notları" ile büyük beğeni toplayan fotoğraf sanatçısı Mevlüt Maşalacı, İstanbul fotoğraflarından oluşan sergisini sanatseverlerin gösterimine sunuyor. Sergide İstanbul'un farklı yerlerinde çekilmiş birbirinden güzel 50 adet fotoğraf yer alıyor. İleride tüm fotoğraflarını yurt içi ve yurt dışı olarak iki ayrı kitap olarak yayımlanmayı düşünen sanatçının İstanbul fotoğrafları ise kitapçık olarak ziyaretçilere sunulacak. Bugüne kadar pek çok karma sergiye katılan ve yurtiçi ve yurt dışında fotoğraf gösterileri yapan Mevlüt Maşalacı'nın 3'üncü kişisel sergisi "İstanbul", nbsp;10 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaret edilebilir. Kültür Sanat Servisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...