'Kubrick' nisana kadar İstanbul'da

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Kubrick' nisana kadar İstanbul'da
KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yönetmen Stanley Kubrick hakkında yapılan ve 1 Ekim'den bu yana İstanbul Sinema Müzesi’nde devam eden “Stanley Kubrick” adlı sergi, 2 Nisan tarihine kadar uzatıldı.

Aykırı yönetmen Stanley Kubrick’in filmerine ve hayatına kronolojik bir bakış sunan “Stanley Kubrick” adlı sergi, 2 Nisan’a kadar İstanbul Sinema Müzesinde ziyarete açık olacak. 

Müzeden sergiye dair yapılan açıklamada, 1 Ekim 2022’de açılan ve bu ay bitmesi planlanan serginin, yoğun talep üzerine uzatıldığı ifade edildi. Sergide Kubrick’in 1940’larda Look dergisiyle başlayan ilk sanatsal adımlarından, tartışmalara konu olan son filmi “Eyes Wide Shut”a kadar 16 eserinin nesneleri ziyaretçilere sunuluyor.

Ziyaretçilerin Kubrick’in sıra dışı dünyasına şahitlik etmesini sağlayan sergide; yayınlanmamış birçok belge, obje, senaryo, kamera, lens ve orijinal kostümler de yer alıyor. Müzenin sergiye özel tasarlanmış 3. ve 4. katlarındaki özel efektler, modeller ve etkileşimli alanlar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...