Bahadır Yenişehirlioğlu'nun kitabının çizimleri afetzedeler için açık artırmada

- Güncelleme:
Bahadır Yenişehirlioğlu'nun kitabının çizimleri afetzedeler için açık artırmada

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun “Sonra Giydirir Aşk Esvabını” adlı eserinin orijinal suluboya çizimleri de deprem mağdurlarına yardım etmek için açık artırma ile satılıyor.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Eserler, sanatçı Merve Özcan’ın Instagram hesabı üzerinden 17 Şubat’a kadar açık artırmaya sunulacak. Konu hakkında açıklamada bulunan Bahadır Yenişehirlioğlu “İnsan olmak böyle korkunç bir felaketin karşısında duyarsız olmamızı engelliyor. Fitne çıkarıp hadiseyi bambaşka bir yere taşımaya çalışanlar, konumuzun dışında kalıyor. Şimdi birlik beraberlik içerisinde bu yangını söndürme zamanı. Depremin ilk gününden itibaren ekonomik ve psikolojik olarak ne katkı sunabilirim diye çabalıyorum. Daha önce yayımlanan ‘Sonra Giydirir Aşk Esvabını’ kitabımın çizimlerini Merve Özcan Hanım yapmıştı. Kendisi çizimlerin orijinal hâllerini açık artırmaya çıkarmak istediğini söyledi. Ben de seve seve kabul ettim. Eserlerin satışından elde edilecek gelirin tamamı depremzedelere bağışlanacak. Biz büyük bir milletiz ve bu anormal büyüklükteki sıkıntının üstesinden geleceğiz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...