Hükümet Kadın 2, Almanya'da gala yaptı

/ Kaynak: AA
Hükümet Kadın 2, Almanya'da gala yaptı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Başrollerini Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın paylaştıkları ''Hükümet Kadın 2'' filminin Almanya galası Köln'de gerçekleştirildi.

Cinedom sinemasında düzenlenen gala gecesine filmin oyuncularından Demet Akbağ, Sermiyan Midyat ve çok sayıda davetli katıldı. "Hükümet Kadın"dan sonra serinin devam filminde izleyicisini 7 yıl geriye götüren "Hükümet Kadın 2", ilk kez görücüye çıktığı galada izleyenlerin beğenisini kazandı. Gala gösteriminde, filmin oyuncuları, gazetecilere birlikte poz verdi. Galanın sonunda, Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Midyat, galada çok farklı bir izleyici kitlesi gördüğünü belirterek, ''Bugün farklıydı maç gibi film izledik'' dedi. Midyat, Hükümet Kadın filmleri arasında fazla bir zaman olmamasının eleştirilmesi üzerine Rus yazar Dostoyewski'nin en önemli eserlerini çok kısa zamanda yazmasını örnek gösterdi ve ''O zaman ona da bu eleştirileri bekliyorum'' ifadesini kullandı. Genç yönetmen Almanya'da 4 ay yaşadığını ve kafasında gurbetçilerle ilgili bir film hikayesi olduğuna işaret ederek burada inanılmaz hikayelerin bulunduğunu ve en sevdiği olayın trajediden komedi yapmak olduğunu kaydetti. Midyat, gerçek hayatta siyasete girip girmeyeceğinin sorulması üzerine de espriyle ''Sarıgül'ün oylarını bölmemek için girmedim. Bu şaka yalnız şaka'' dedi. Filmin diğer başrol oyuncusu Demet Akbağ da çok güzel bir gala akşamı geçirdiklerini belirterek, izleyicinin film esnasında reaksiyon göstermesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. İzleyicilerin çok gülmekten bazı esprileri kaçırdığını ifade eden Akbağ, filmin tüm Almanya'da aynı ilgiyi görmesini umduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...