Esun Yanal'a stent takıldı

Esun Yanal'a stent takıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal'a anjiyo yapılarak iki damarına stent takılıd.

nbsp;Fenerbahçe'de Ersun Yanal şoku! Dün sabah saatlerinde evinde kalbinden rahatsızlanan sarı-lacivertli kulübün başarılı teknik direktörüne, acil olarak kaldırıldığı Memorial Hastanesi'nde anjiyo yapıldı ve iki damarına stent takıldı. Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada ise Yanal'ın durumunun iyi olduğu belirtilerek "Teknik direktörümüz, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımımızın başında olacaktır. Sayın Ersun Yanal'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.Sönmez ve ekibi anjiyo yaptı
Süper Lig'de 2 Kasım Cumartesi günü oynanan Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında sanal anjiyo yapılan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ın son 1 hafta içerisinde zaman zaman kolunda ağrılar hissettiği belirtildi. Dün sabah saatlerinde ise ani göğüs ağrısı ve terleme başlaması üzerine Yanal ailesi tarafından Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi acil servisine götürüldü. Tecrübeli teknik direktöre, Prof. Dr. Bingür Sönmez tarafından anjiyo yapıldı ve kalbine giden iki damarına stent takıldı.
G.Saray:?Geçmiş olsun Yanal
Prof.Dr. Servet Öztürk, nbsp;"2 damarında yüzde 70 darlık gördük, stent koyduk. Yarın (bugün) evine gidebilir. Pazar günü de 'Maça gidersin' diyebileceğiz. Kalp krizi olsaydı '1 ay maça gidemez' derdik. Çalışma hayatına devam edebilir. Hiçbir yasağımız yok. Belki ilaç desteği yapabiliriz" açıklamasını yaptı. Galatasaray, resmi sitesinden Yanal ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yanal'ı dün akşamki idmandan önce Yardımcı Antrenör İsmail Kartal ile Menajer Hasan Çetinkaya, idman sonrası da Volkan Demirel ve Mehmet Topuz ziyaret etti.
Giray, Denizli ve Lucescu çalışıyor
Fener'in hocası Ersun Yanal'ın anjio olup 2 damarına stent takılması, gözleri yakın zamanda kalp rahatsızlığı yaşayan futbolcu ve spor adamlarına çevirdi. Trabzonsporlu Giray Kaçar, yurt dışına tedavi olup futbola devam ederken, Mustafa Denizli de, Beşiktaş'tan sonra Rize'de görev yaptı. Shakhtar'ın hocası Lucescu da anjiyo olmasına rağmen görevine devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...