Cambaz’ın hayal sergisi

Düzenleyen:
Cambaz’ın hayal sergisi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

15 Temmuz gecesinde darbecilerin hedefi olan gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Mustafa Cambaz’ın fotoğrafları, şehadetinden sonra bir sergide gün yüzüne çıktı.

Cambaz’ın Türkiye’nin dört bir yanında çektiği fotoğrafları “15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi” İstanbul’daki Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergide, Cambaz’ın objektifinden çekilmiş tarihî, estetik ve kültürel değer taşıyan eser ve mekânların yer aldığı 120 fotoğrafa yer verildi. Sergiyi organize eden Cambaz’ın arkadaşı Mustafa Şeker “Mustafa ile beraber, burada bir sergi açılışına gelmiştik. O gün aramızda konuştuk ve ona ‘İnşallah bir gün senin sergini burada açarız’ demiştim. Çok sevinmiş ve çok istemişti hatta ‘fotoğrafları hemen seçmeye başlayabiliriz’ diye konuşmuştuk. Ama nasip olmadı” diye konuştu. Sergi, 7 Ekim’e kadar görülebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...