‘Ayrımsız’ 99 poster İstiklal’de

‘Ayrımsız’ 99 poster İstiklal’de

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Birçok ülkeden tasarımcıların, posterleri aracılığıyla sosyal ve ferdî bakış açılarını paylaştığı “Posterist Uluslararası Poster Sergisi” Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor.

MURAT ÖZTEKİN

Beyoğlu Belediyesi ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) iş birliğinde “Ayrımsız” temasıyla açılan sergi, farklı sanatçıların eserleri arasından seçilen posterleri bir araya getiriyor. Serginin küratörü Amine Refika Zedeli 1. Uluslararası Poster Sergisi’nin müşterek bir emeğin ürünü olduğunu vurgulayarak “Serginin ilkini FSMVÜ Ayasofya Yerleşkesi’nde açtık. Farklı kültürlerin birleştiği bu iki ayrımsız noktada ziyaretçilerin etkileşimiyle posterler bir daha anlam kazanacak” diye konuştu. Her sene farklı temalarla tekrarlanacak Uluslararası Poster Sergisi’nin jürisi, ulusal ve uluslararası akademisyen ve tasarımcılardan oluştu. Tasarımcıların farklı bakış açılarıyla oluşturduğu 99 poster tasarımı, 15 Ağustos’a kadar İstiklal Sanat Galerisinde görülebilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...