“Altın plaklar” tablolara dönüştü

- Güncelleme:
“Altın plaklar” tablolara dönüştü

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Müzik dünyasının efsane prodüktörlerinden ve aynı zamanda ressam olan Nino Varon’un “Alanino Ninovari” isimli solo resim sergisi, Büyükada’daki Adalar Kültür ve Sanat Derneğinde ziyarete açıldı.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer ve Tanju Okan gibi çok sayıda ünlü sanatçının ilk plaklarını ve prodüktörlüğünü yapan Nino Varon, besteci ve söz yazarı kimliğinin yanında ressam olarak çok özel eserlerini sergiliyor. İlk resim çalışmalarını boş şişeler üzerine yaptığı portrelerle başlayan müzik dünyasının Nino’su, şimdilerde denizin güzelliklerini, yelkenlileri ve sanatçıları resmediyor. Genç ressamlardan Fırat Altındal’ın yaptığı Varon’un altın plak kazandırdığı meşhur isimlerin 80 cm çapındaki “Altın plak” şeklindeki tabloları da Varon’a saygı çerçevesinde sergide yer alıyor. “Göreceksin Kendini”, “Hasret” ve “Papatya Falları” gibi çok sayıda besteye de imza atan Nino Varon’un resim sergisinde hatıralar canlanıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...